De Sleutels digitaliseert informatievoorziening met SKARP

De Sleutels wordt koploper in klantgerichtheid. Om dat te bereiken is geautomatiseerde informatievoorziening op alle niveau’s binnen en buiten de organisatie onontbeerlijk. Daarom heeft deze ambitieuze corporatie uit Leiden onder begeleiding van Hersense gekozen voor de inzet van de informatieproducten van SKARP. En daar zijn we trots op!

Transitie naar nieuw ERP
De Sleutels ziet het belang om direct bij de overgang naar het onlangs gekozen ERP-systeem zoveel mogelijk rekening te houden met open sectorstandaarden. De VERA/RGS-adapter van SKARP wordt al tijdens de implementatie ingezet en geeft na iedere proefconversie belangrijke feedback over de kwaliteit van de data uit het oude systeem en over de kwaliteit van de inrichting van het nieuwe ERP systeem.
Na de definitieve conversie wordt het datawarehouse van SKARP dagelijks bijgewerkt en komt er voor de organisatie veel informatie beschikbaar binnen de PowerBI omgeving, inclusief dagelijkse datakwaliteitsrapportages om de kwaliteit van de informatievoorziening blijvend te borgen. En natuurlijk worden ook gegevens vanuit andere bronsystemen in het datawarehouse geladen.

Analytics-as-a-Service
De Sleutels is gebruiker van onze VERA/RGS-adapter op Dynamics Empire van CegkeDsa. We hebben voor alle moderne ERP-leveranciers een VERA-adapter beschikbaar. Ook voor veel andere systemen hebben we inmiddels een koppeling. In combinatie met de honderden (sector)indicatoren uit ons platform, onze geautomatiseerde gegevensverwerking en de gebruiksvriendelijke Microsoft Power BI rapportage- en analyse-omgeving kunnen we nu razendsnel een selfservice BI-omgeving leveren aan iedere corporatie, groot en klein!

Meer informatie? Neem contact op of bezoek ons op 26 september op het Corporatieplein, stand 48 !