Deze week hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt: Skarp is door SBR-wonen gewhitelist voor de system to system (S2S) aanlevering van de dVi. Dat betekent dat u uw dVi aanlevering officieel met het Skarp portaal mag doen. Natuurlijk zijn we daar trots op! Zo’n prestatie bereik je niet alleen. En dus willen we ook graag de mensen van SBR-wonen bedanken voor de ondersteuning en de samenwerking in dit traject.

Is uw organisatie klant van Skarp?  En neemt u onze dienst ‘Datagedreven Verantwoorden’ al af? Dan wordt het invullen van de dVi nóg leuker. Vooral omdat we al heel veel gegevens uit uw bronnen voor u uitrekenen – volgens de juiste definities natuurlijk – en invullen in het portaal. En gedurende het hele jaar voor- en mét u – deze gegevens monitoren op kwaliteit!

Maar ook als u (nog) geen klant van Skarp bent kunt u gebruik maken van het dVi portaal en helpen wij u graag stap-voor-stap bij het genereren, invullen en verzenden van de dVi en de verplichte bijlagen. In onze overtuiging is de System-to-System ontwikkeling binnen de sector te belangrijk om niet aan alle corporaties aan te bieden.

Skarp heeft een on-line wizard gebouwd die helpt bij het stapsgewijs verzamelen en vullen van de dVi – van het kiezen van het juiste regime tot de indiening bij de SBR-wonen portaal. En we bieden nog veel meer handige functionaliteiten die vanzelfsprekend voldoen aan alle formele vereisten.

Interesse om van ons dVi Portaal gebruik te maken? mail vrijblijvend naar o.v.v. ‘dVi portaal’ en we nemen contact met u op.

ps. Dit jaar is er vanuit de convenantspartijen sprake van een pilot. Dat betekent dat slechts een beperkt aantal corporaties rechtstreeks S2S mogen  inzenden. Wel kunnen alle corporaties met behulp van ons handige dvi portaal alles voor de dVi verzamelen en invullen , exporteren en daarna importeren in het portaal van SBR-wonen. Ons Advies: Doe dit jaar ervaring op, doe mee met Datagedreven Verantwoorden en volgend jaar is het aanleveren van de dVi helemaal kinderspel.

 

DVI portaal. invullen of in laten vullen op basis van uw eigen bronsystemen
Stapsgewijs ondersteuning bij het invullen