Hulp bij dVi.

Hoe vaak vult u de dVi in? Precies! En dat is té weinig om routine op te bouwen. Daarom heeft Skarp een portal gemaakt waarbij u stap voor stap door het invullen van de dVi geleid wordt. Is uw organisatie ook gebruiker van ons informatieplatform? Dan vullen wij al een heel groot gedeelte van de dVi voor u in. Ook genereren we de verplichte csv bestanden voor u.

dVi Portaal

 

Is uw organisatie al klant van Skarp?  En neemt u onze dienst ‘Datagedreven Verantwoorden’ al af? Dan wordt het invullen van de dVi nóg leuker! Vooral omdat we al heel veel gegevens uit uw bronnen voor u uitrekenen volgens de juiste definities en invullen in het portaal!

Maar ook als u (nog) geen klant van Skarp bent kunt u gebruik maken van het dVi Portaal en helpen wij u graag stap-voor-stap bij het invullen en verzenden van de dVi en de verplichte bijlagen. In onze overtuiging is de System-to-System ontwikkeling binnen de sector te belangrijk om niet aan de hele sector aan te bieden.

MIJLPAAL 2022!

Dit jaar zijn we door SBR-wonen ‘gewhitelist’. Dat betekent dat wij gerechtigd zijn om rechtstreeks aan te leveren vanuit ons platform. We zijn daar trots op want en zijn er van overtuigd dat System-to-System (S2S) sector-breed een enorme positieve impuls gaat geven aan de informatievoorziening. Dus niet alleen op de efficiency van het aanleverproces zelf, maar vooral ook aan de verbetering van de (data)kwaliteit binnen de bedrijfsprocessen van corporaties! 

Waarom aanleveren via Skarp? Ons portal voor de dvi 2021 is nu al geopend. U kunt dus al starten met het invullen en eventueel het werk / de hoofdstukken met uw collega’s verdelen, mits u daarvoor toegang op ons platform hebt. U kunt rustig tussenstanden bewaren en een volgende keer verder gaan. We hebben een ‘wizard’ ingebouwd die u stapsgewijs meeneemt bij het invullen. Gebruikt u ons BI platform al dan genereren wij de bezitstabel voor u conform de eisen van SBR-wonen. Ook vullen we dan al heel veel gegevens van de dVi voor u in, natuurlijk uitgerekend volgens de juiste definities. Heeft u uw aanlevering van vorig jaar nog? Deze kunt u inlezen en daarbij kiezen welke gegevens u wilt meenemen naar dit jaar. Dit scheelt voor een aantal hoofdstukken heel veel handwerk. Verder kunt u zelf controles uitvoeren vóórdat u de dVi instuurt, hierdoor weet u zeker wát u instuurt voldoet aan de eisen zoals deze in het model zijn vastgelegd. 

Voor een indruk van ons portal staat hieronder een filmpje van vorig jaar. Inmiddels biedt het portaal meer mogelijkheden maar het geeft alvast een impressie (tot ons nieuwe filmpje klaar is):  

Klik hier voor het filmpje van 2021 over de DVI WIZARD van 2020. Een nieuw filmpje volgt binnenkort voor de dVi 2021

Interesse? stuur vrijblijvend een bericht naar servicedesk@skarp.nl o.v.v. “dVI portaal” en we nemen contact met u op!