DUWO, de innovatieve studentenhuisvester voor de regio Amsterdam, Delft, Leiden, Den Haag, Deventer en Wageningen, kiest voor de informatieproducten van SKARP.

Na een gedegen selectietraject is bij DUWO de keuze gemaakt om voor de interne en externe informatievoorziening zo veel mogelijk aan te sluiten bij sectorstandaarden. Dat is helemaal in lijn met de filosofie van SKARP: Het gebruik van standaarden als VERA en het Referentie GrootboekSchema in zowel de bron als tijdens de verwerking van gegevens maakt informatievoorziening flexibel, geeft een enorm positieve boost aan de datakwaliteit en voorkomt onnodig (duur) maatwerk. Hiermee legt DUWO een solide basis om haar processen verder te optimaliseren en klantgerichter te kunnen gaan werken.

De projectbacklog is gevuld en DUWO en SKARP zijn inmiddels gestart met de eerste sprint: gegevens uit het ERP in het VERA-datawarehouse zijn geladen en een aantal indicatoren uit de dVi worden aan de organisatie ter validatie beschikbaar gesteld.

Wij zijn natuurlijk trots op alweer een nieuwe klant en vooral ook erg blij met het enthousiasme waarmee de voorbereidingen voor de sprints zijn opgepakt. 2019 is goed begonnen!

Kickoff en introductie Power BI en Validatie

Linda (DUWO) en Richard (SKARP) ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.